PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl
Koń

Koń

Śledź temat na bieżąco za pomocą kanału RSS


  • Towar poszukiwany

    Polska jest po Włoszech drugim producentem koniny w Unii Europejskiej. W roku 2004 w 25 krajach UE wyprodukowano 69 tys. ton mięsa końskiego, z czego jedną trzecią w Polsce. Od lat polskie konie i mięso końskie są sprzedawane na rynkach...

    5
  • Żywa tradycja

    Pomysł corocznego organizowania zawodów w powożeniu zaprzęgami konnymi narodził się na początku lat dziewięćdziesiątych w wielkopolskiej gminie Włoszakowice. Celem, który przyświecał jej mieszkańcom, była chęć uratowania od...

    0


BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

jarki

pryskał ktoś salsą jak się to ma do etykiety bo podobno dużo lepiej niż piszą ewentualnie co dodać ?

jarki

Pod zboża ozime też jest sporo więcej czasu ale jak ktoś ma mnóstwo obornika czy gnojowicy to faktycznie jest problem