PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl
konsument

konsument

Śledź temat na bieżąco za pomocą kanału RSS


  • Jaką wieprzowinę jedzą Polacy?

    Na rynku produkcji wieprzowiny od dłuższego czasu jest źle. Im dłużej trwa niekorzystna koniunktura, tym głośniej mówi się o tym, że polska wieprzowina jest za słabo chroniona w krajowym handlu, a pieniądze na promocję mięsa i wędlin...

  • Nastroje się pogorszyły

    Nastroje konsumentów w listopadzie, po kilku miesiącach poprawy, znacząco pogorszyły się - podał w komunikacie Ipsos. Wskaźnik Optymizmu Konsumentów spadł o ponad 11 pkt, do 77 pkt. Nastroje konsumenckie w najbliższych miesiącach mogą...

    0
  • Ceny detaliczne tłuszczów roślinnych będą rosły

    W 2011 r. przemysł tłuszczowy po raz kolejny zmniejszy przerób rzepaku, sytuacja finansowa branży może pogorszyć się. Ceny detaliczne tłuszczów roślinnych do połowy 2012 r. będą rosły - ocenia Instytut Ekonomiki Rolnictwa I Gospodarki...

    0
  • Jaj po sąsiedzku nie sprzedasz

    A jednak! Ministerstwo Rolnictwa potwierdza, że nie wolno rolnikowi bezpośrednio w gospodarstwie sprzedawać jaj konsumentowi końcowemu.

  • Wołowina wróci na polskie stoły

    Hodowcy i producenci bydła mięsnego z Polski przystępują do ofensywy marketingowej, która ma przywrócić ten gatunek mięsa na polskie stoły - informuje "Puls Biznesu".

    0


BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

  • GORĄCE OFERTY:

  • GORĄCE OFERTY:

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

ikcomas

Jak dany jest normalnie, czyli tam gdzie się dało wjechać to jest ok, ale odpowiednio wcześniej druga dawka musi iść, to znaczy jak nie zdążysz...

Marecki

To da się przeżyć. A jak jest arka, to musi być też warka ;)  Za to zrobić na arce grilla... Musi być super.