PARTNERZY PORTALU partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl
normy weterynaryjne

normy weterynaryjne

Śledź temat na bieżąco za pomocą kanału RSS


  • Nowe paszowe przepisy

    Na posiedzeniu w zeszły wtorek Rada Ministrów przyjęła projekt ustawy o zmianie ustawy o paszach oraz ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia, przedłożony przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Marka Sawickiego.

    0
  • Jak karmić?

    Hodowcy świń nadal muszą posługiwać się normami żywienia pochodzącymi sprzed 14 lat. Wciąż bowiem brakuje aktualnych oficjalnych norm i zaleceń dotyczących żywienia świń.

    3
  • Polskie mięso odpowiada normom UE

    Komisja Europejska jest przekonana, że polska produkcja mięsna odpowiada europejskim normom sanitarnym. Powiadomił o tym oficjalny przedstawiciel Komisji PhilipTodd, komentując raport Komisji Europejskiej dotyczący ostatnich inspekcji...

    0
  • Rosja grozi zaprzestaniem importu mięsa z UE

    Rosja nie wyklucza zwiększenia w przyszłym roku importu mięsa z Ameryki Łacińskiej, Australii i Nowej Zelandii, jeśli nie zostanie do tego czasu uregulowana sprawa dostaw produktów zwierzęcych z Unii Europejskiej - powiedział agencji...

    0
  • Jajko trochę nieświeże

    Sprzedawane w Polsce jaja kurze są bardzo zlej jakości. Nawet te z piękną pieczątką, przeważnie jednak nieczytelną, mają nie mniej niż 3-4 tygodnie, gdy trafiają do sklepu. Na 10 jaj jedno jest zepsute i nie nadaje się do spożycia

    2


BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

radoslaff

Przytoczone informacje w broszurce eu są prawdziwe. Problem tkwi w nawozach wapniowych. Ponieważ idąc tropem autora który twierdzi że przy dużych...

Pałuczanin81

Nigdy nie słucham/czytam tych badań-wykładów tylko z dopłat nas ograbią i tyle-jakoś nie widzę różnicy w plonach i w jakości u tych co NERWICY...

damian9871

Chodzi o to że nawet łąka traci 200kg Ca rocznie i jeżeli Radek ma dostęp do wyników badań to niech napiszę jak kształtuję się zawartość składników...