PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Ja też tak uważam. Większość pieczywa z mrożonego ciasta. Na drugi dzień nie da się jeść. A już nie mówiąc o supermarketach. Skład jak si eprzeczyta to tragedia. Tyle konserwantów. Dlatego ludzie wolą małe piekarnie, gdzie pewnie nie wszsytko jest dokładnie liczone ... ot cała prawda

hugos, 2011-11-15 14:51:17

ta tendencja dotyczy raczej jakości pieczywa, którego po prostu nie da się jeść i tak należałoby to tłumaczyć Panowie

Sylwia, 2011-11-15 13:12:34



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

lokizom

Wasze już pewnie mój przegoniły. Od piatku ma być ciepło wreszcie i byc moze Toprex, ale czy nie za wczesnie na to jak wygladaja...

miwigos

Niesądze, ja tradycyjnie w depozyt