PARTNERZY PORTALU partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Ja też tak uważam. Większość pieczywa z mrożonego ciasta. Na drugi dzień nie da się jeść. A już nie mówiąc o supermarketach. Skład jak si eprzeczyta to tragedia. Tyle konserwantów. Dlatego ludzie wolą małe piekarnie, gdzie pewnie nie wszsytko jest dokładnie liczone ... ot cała prawda

hugos, 2011-11-15 14:51:17

ta tendencja dotyczy raczej jakości pieczywa, którego po prostu nie da się jeść i tak należałoby to tłumaczyć Panowie

Sylwia, 2011-11-15 13:12:34



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

  • GORĄCE OFERTY:

  • GORĄCE OFERTY:

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

Marecki

Ktoś musi nad papierami nocą siedzieć, żeby ktoś mógł karkówkę i pyfko wsuwać.

arszczecin

Proszę, proszę. Z tamtej strony pyfko, karkoweczka A z tej człowiek slipia w prawie lowieckim traci

agromatik

Nie ma to jak karkóweczka i pyfko w styczniowym plenerku .