PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

KOMENTARZE

  • hEnRy 2011-12-02 09:20:51
    po prostu mało cukru w cukrze ;-)
  • tobi 2011-12-02 09:03:53
    A czy odczuwacie, że dzisiejszy tradycyjny cukier nie jest tak słodki jak kiedyś? Może ciężko to wyczuć organoleptycznie, ale ja wytwarzając od czasu do czasu samogonik muszę go więc wsypać niż kiedyś. Po za tym nie ma kryształu, dzisiejszy cukier bardziej przypomina mąkę. Kiedyś były np dwa gatunki: droższy większy kryształ i tańszy bardziej zmielony.
    Dzisiaj to chyba jakiejś chemi tam ostro dowalają
  • ppp197 2011-12-01 18:27:53
    ŚWIĘTE SŁOWA
  • gosc 2011-12-01 16:53:13
    to świetnie że dopuszczono stewię!
    Im bardziej wyprze rakotwórczy aspartam z żywności tym lepiej!!!

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 54.80.81.223
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Zgłoś swoje propozycje zmian!


Dziękujemy za współpracę!