PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Kochani Polacy!!Od wielu lat jestem za granica I jadam chleb Benelux a najbardziej smakiuje mi chleb Polski z Broszkowa .dziwi mnie bardzo dlaczego krytykujac uzywacie pseudonimow ...Boicie sie? ?????

boguszewska , 2016-11-14 16:12:00

a na czarno bo chleb piecze się w nocy a wtedy urzędnicy/kontrolerzy śpią smacznie. Zresztą któż ośmieliłby się nękać lokalną przedsiębiorczość, skoro mąka taka droga panie a oni muszą główkować jak z 1kg mąki zrobić 2,5 kg chleba bo z torbami pójdą.

smoku, 2015-04-28 16:51:38

Od lat jadam chleb urody i młodości, mają świetny indeks glikemiczny coś pomiędzy rasowym razowcem a chlebem "glinianym" białym, z politowaniem patrzę na ludzi którzy jedzą ten badziewny biały chleb, nie wiedzą co tracą, ale cóż pospólstwu nie przetłumaczysz, że za te same pieniądze mogą zjeść coś smaczniejszego i zdrowszego.

Macinus, 2015-04-28 16:26:24

Właściciel piekarni zatrudnia masę ludzi na czarno. To cwaniak.

Wenus, 2015-01-29 07:37:26



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

ikcomas

Co jest w mordę? Toż miały takie rekordy padać po 6 ton. U mnie też już zaczynają - 2,8 t/ha ale wilgotność jeszcze przy duża. Desykowany 2...

mieto35

U nas też już zaczęli i tak samo 2,5 - 3 tony ,mój jeszcze trochę zielony może początek sierpnia pójdzie pod kosę.