PARTNERZY PORTALU partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Na pewno nie jemy mniej chleba. Parę lat temu była na gminę jedna dwie piekarnie. Dziś jest kilka i wszystkie mają zyski. Na pewno są przy dzisiejszej technice wypiec parę setek szt chleba więcej niż stare tradycyjne piekarnie za 8 godz pracy.Niech nie dodają ulepszaczy tylko więcej mąki i chleb będzie o niebo smaczniejszy.

Żubr, 2013-12-05 17:33:04

Może gdyby producenci chleba byli zobowiązani podawać na etykiecie zawartość procentową mąki (jak to jest na wędlinach), to konsument wybierałby świadomie "lepszy" wyrób - bez dodatku gipsu, polepszaczy, spulchniaczy itp.

Mika, 2013-12-05 16:23:13

ciekawe dlaczego ''wybierają pieczywo słabej jakości''?
swoją drogą pieczywo z tych najlepszych piekarni to jak wędlina z tych cudownych zakładów smakuje jak ta folia w której jest zapakowany

jarki, 2013-12-05 12:39:07



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

  • GORĄCE OFERTY:

  • GORĄCE OFERTY:

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

barts

Tak to on, sama nazwa kusi, jak ktoś się spyta co siałeś i odpowiesz że vikinga to szczena palce u nóg potłucze Byłem sceptycznie nastawiony ale...

miwigos

Ja za przechowywanie nic nie płace ,jeśli im sprzedam,a w silosie to musi być idealny suchy ,no i czyszczony,a tak święty spokój ,bez zmartwienia...

jarki

Niby to wszystko fajnie bo bez kłopotów ale jednak we własnym silosie to we własnym Nikt ci nie stawia warunków sam decydujesz o wszystkim Moim...