PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Na pewno nie jemy mniej chleba. Parę lat temu była na gminę jedna dwie piekarnie. Dziś jest kilka i wszystkie mają zyski. Na pewno są przy dzisiejszej technice wypiec parę setek szt chleba więcej niż stare tradycyjne piekarnie za 8 godz pracy.Niech nie dodają ulepszaczy tylko więcej mąki i chleb będzie o niebo smaczniejszy.

Żubr, 2013-12-05 17:33:04

Może gdyby producenci chleba byli zobowiązani podawać na etykiecie zawartość procentową mąki (jak to jest na wędlinach), to konsument wybierałby świadomie "lepszy" wyrób - bez dodatku gipsu, polepszaczy, spulchniaczy itp.

Mika, 2013-12-05 16:23:13

ciekawe dlaczego ''wybierają pieczywo słabej jakości''?
swoją drogą pieczywo z tych najlepszych piekarni to jak wędlina z tych cudownych zakładów smakuje jak ta folia w której jest zapakowany

jarki, 2013-12-05 12:39:07



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


EKSPERCI FARMERA

OFERTY

  • GORĄCE OFERTY:

  • GORĄCE OFERTY:

    • Pabianice rynek komercyjny - lokale na sprzedaż
    • Łódź rynek komercyjny - lokale na sprzedaż
    • Łódź rynek komercyjny - lokale na sprzedaż
    • Darłowo rynek komercyjny - lokale na sprzedaż

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

jarki

Mnie też ciągle się nasuwa analogia do sezonu 2010/11  Najgorszego w moich bolączkach rzepaczanych 

Pałuczanin81

Wg kalendarza juliańskiego dziś jest 9 październik :) gorzej z temperaturą chyba st.Fahrenheita.Mimo wszystko machnę jutro 3/4 pola-też...