PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

KOMENTARZE

  • Adriana 2015-07-07 10:08:53
    Wszytko zależy jakie włókno zastosuemy.
    mówiąc otręby czy wysłodki nabardziej popularne, dodajemy głónwnie włókna rozpuszczalne I fermentujące. Które nie tylko mogą mieć wątpliwa czystośc mikrobiologiczną ale jeszcze sklejają skałdniki odżywcze. I Jak autor pisze, obniżają strawność, co żadnemu hodowcy się nie opłaca.
    Zastosuj koncentrat włókna surowego Arbocel - włókno nierozpuszczalne i niefermentujące. Długie I miękkie włokna Arbocelu spowolnią przejście treści pokarmu, wnikną między cząstki składowe paszy dzięki czemu penetracja enzymów jest jeszcze bardzie skuteczna I zwiększa wykorzystanie paszy. Badania pokazują iż zastosowanie 2% Arbocelu podnosi strawność białka o 3,5% a tłuszczu o 5%.!
    www.jrs.pl

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 54.80.68.137
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Zgłoś swoje propozycje zmian!


Dziękujemy za współpracę!