PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

Wszytko zależy jakie włókno zastosuemy.
mówiąc otręby czy wysłodki nabardziej popularne, dodajemy głónwnie włókna rozpuszczalne I fermentujące. Które nie tylko mogą mieć wątpliwa czystośc mikrobiologiczną ale jeszcze sklejają skałdniki odżywcze. I Jak autor pisze, obniżają strawność, co żadnemu hodowcy się nie opłaca.
Zastosuj koncentrat włókna surowego Arbocel - włókno nierozpuszczalne i niefermentujące. Długie I miękkie włokna Arbocelu spowolnią przejście treści pokarmu, wnikną między cząstki składowe paszy dzięki czemu penetracja enzymów jest jeszcze bardzie skuteczna I zwiększa wykorzystanie paszy. Badania pokazują iż zastosowanie 2% Arbocelu podnosi strawność białka o 3,5% a tłuszczu o 5%.!
www.jrs.pl

Adriana , 2015-07-07 10:08:53



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

  • GORĄCE OFERTY:

  • GORĄCE OFERTY:

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

R-w

@ikcomas Padłem i piszę z podłogi :D:D:D u mnie też na każdej roslince są już kwiatki, będzie ładna pogoda to zrobię fotki

Pałuczanin81

Też się zastanawiam czy tę mięszaninę nie przesunąć-mój Chrobry NIE ROKUJE Liczył ktoś-w tej opcji da się CIĄĆ KOSZTA(wg...