PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

KOMENTARZE

  • Łukasz 2016-03-15 09:35:23
    Z całym szacunkiem jesteście nieświadomymi miastowymi debilami otumanionymi przez reklamy !. Mam pytanie czy ktoś z was widział jak produkowana jest żywność do hipermarketów? Ja mam przyjemność bądź nieprzyjemność widzieć jak produkowane są pomidory ,ogórki , marchew , sałata, ziemniaki w które pompowane są takie ilości środków chemicznych na wzrost ,równomierne dojżewanie ,równomierny kolor , opryski przeciw szkodnikom gdzie w przypadku pomidora i ogórka rośliny nie widzą ziemi tylko rosną na kostkach wełny mineralnej w którą pompowany jest nawóz w płynie zbierają je rękami przeważnie ukraińcy którzy przy tym palą kiepy i z higieną mają małe wspólnego . Jak widziałem pakowanie pomidora do skrzynek brudnymi Łapami to mi się żygać chciało a wy mówicie tempaki że mały rolnik który hoduje dla siebie wam sprzeda jakiś syf . żal
  • Nomes 2016-02-26 06:38:07
    Jedzcie i kupujcie w marketach na zdrowie ale najpierw porozmawiaj z lekarzem jakie jedzenie jest zdrowsze, wiadomo że tylko głupiec kupi od brudnego człowieka. Ludzie myślcie logicznie
  • Nomes 2016-02-26 06:32:30
    Przeprowadziłem się z Poznania na wieś kupiłem gospodarstwo po to by mieć własne produkty. Jak będę mógł je sprzedać to to zrobię i zarobię. CZY JESTEM BRUDNYM CHŁOPEM czy przedsiębiorcą ? debile jesteście
  • Polak 2016-02-23 21:01:07
    jeżeli w gospodarstwie jest brudno, to nie powinno ono sprzedawać na rynku swoich wyrobów,
    jeśli chce sprzedawać niech spełni własciwe wymagania, nie te stawiane przez ministra rolnictwa i jego słuzby bo one sa dla rolnika a nie dla Polaka
  • west 2016-02-23 18:21:23
    Wolny kraj masz wybór czy kupić od brudnego chłopa czy w sterylnym markecie. Jaki problem? warunek powinien być jeden sprzedajesz z gospodarstwa nie musisz spełniać rygorystycznych warunków bo klient jest świadomy i sam oceni ryzyko, ale jeśli chcesz sprzedawać na rynku lub po za gospodarstwem niestety musisz wdrożyć wszelkie procedury.
  • Taki już jestem... 2016-02-23 16:31:32
    Kupujecie mięso przetworzone nasączone chemią i wam nie przeszkadza że choroby się uatywniają. Ludzie kupują od rolnika od wielu lat w tzw systemie podziemnym. Jakoś nie widać aby ubywało zainteresowanych. Dlaczego rolnicy nie mogą sprzedawać legalnie swoi h produktów ? Z czego mają żyć ? Z ceny tucznika która nigdy nie była stabilna i zawsze poniżej kosztów opłacalności. Myślicie że to nie wymaga nakałdu i pracy fizycznej ? W sklepach boczek 13 zł kg a lepsza kiełbasa 20zł kg. Żywiec 3,40 zł kg Gdzie ta różnica ? No cóż od sprzedaży bezpośredniej nie daleko pada rolnik koło świni...
  • Klara 2016-02-23 16:13:41
    Jest wysoka higiena w gospodarstwie rolnym jak rodzina kąpie się raz w tygodniu w sobotę i to o ile ma łazienkę z wanną lub prysznicem. Nie wierzę w czystość produktów od "chłopa".
  • aska 2016-02-23 15:15:16
    obserwator - nie martw się, rynek zweryfikuje takich "wieśniaków".
  • Emil 2016-02-23 15:08:37
    poniosą. na wsi nikt kiełbasy nie myje jak u was w mieście
  • obserwator 2016-02-23 15:02:51
    Bywam trochę między wieśniakami i widziałem w ich domach takie rzeczy, że mam poważne wątpliwości, czy delikatne żołądki ludzi z miasta nie poniosą uszczerbku w kontakcie żywnością tam przygotowywaną.

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 54.80.82.9
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Zgłoś swoje propozycje zmian!


Dziękujemy za współpracę!