PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

KOMENTARZE

  • Józef 2017-01-06 19:47:13
    Kaziu, gdzie podziały się kabanosy, które przy złamaniu trzaskały?
  • Jan 2016-12-15 15:24:15
    Co on pieprzy.....
  • onn 2016-12-13 15:30:49
    Tylko kiedyś kiełbasa smakowała jak kiełbasa, a nie jak plastelina. Znawca ciekawe czy wie z czego się to wszystko robi teraz.
  • PO 2016-12-12 19:33:01
    Udało się mu za gierka, bo za Gomułki to by z nim postępiono jak ze Stanisławem Wawrzeckim, i bandycki sędzia Romanem Kryże
  • Adaś 2016-12-12 18:58:20
    To przeczytajcie sobie etykiety ile teraz jest mięsa w wędlinach. Właśnie robię wędlinę domową. Mój wyrób to 0,65 kg wędliny z 1 kg mięsa. Żadnej chemii prócz soli kamiennej i pieprzu :)
  • jk58 2016-12-12 17:42:22
    SZkoda,tylko można z żalem pospominac te czasy-a jaka refleksja czy kiedys będzie się produkowac takie swinie.
  • Abyl 2016-12-12 16:40:44
    Cała prawda o Polskiej zdrowej żywności masowej. Na szczęście są jeszcze małe lokalne masarenki.
  • ixipixidixi 2016-12-12 14:02:45
    Własnie kilka dni temu otwarto Biedronke we wsi i gminie o liczbie ludzi ok 7500szt. Ludzie na łeb dostali.... , w okolicznych sklepach Dino, Lewiatan , i paru innych sklepikach pusto ....brak ludzi!!!
    W ladzie pakowane próżniowo duńskie świnie!!!!
    A żryj ta te świnie ale.... i leć ta zaraz do apteki ....
    Taka parówkę jak ja kupuje od rzeźnika to wy na oczy nie widzieli..... w Biedronce
  • inż 2016-12-12 13:35:43
    "Jak Pan ocenia obecną sytuację w branży mięsnej?

    KS: Proszę pana, skoro teraz co drugi kotlet na polskim stole jest z importu, to trudno mówić o polskim produkcie. Importujemy warchlaki i żywiec wieprzowy i nie jest to dobre."

    Amen.
  • Szymek 2016-12-12 13:32:29
    a ja ze szwagrem takie robię wyroby, że mucha nie siada. a miastowe niech jedzą masowe produkty, przynajmniej mniej emerytów będzie...

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 54.159.85.193
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Zgłoś swoje propozycje zmian!


Dziękujemy za współpracę!