PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

I tak od lat jesteśmy truci niby zdrową żywnością,która jest zdrowa tylko z nazwy. Chów kurczaków trwa tylko 6 tygodni i do uboju, gdybyśmy zjedli je po 5 tygodniach to każdy z nas by zmarł z zatrucia. Dopiero w 6 tygodniu daja normalna paszę,aby pozbyć się tych wszystkich "dopalaczy". Podobno sieć z tzw. "kurczakiem" opracował chów w 3 tygodnie, w ramach modyfikacji GMO, a później nasze dziewczynki wyglądają po tych zdrowych kurczakach jak chłopczyce.... "Produkcja" trzody - od warchlaka do tucznika- trwa 70 dni, czyli z 30 kg do 130 KG. Czysta chemia, antybiotyki, dopalacze, a później chorujemy na raka jelita grubego i inne choroby cywilizacyjne.

konsument, 2017-03-02 21:03:14

realizują 80% zadań, to lepiej się ob i ja ją niż inni, niech rozglądają się za antybiotykami w mięsie, bo w nowej inspekcji zaczniemy szukać ich faszerowanych kurczaków na ubojni,
Hurtownie sprawdzimy czy nie wykonują roboty rozbiorów, zweryfikuje się ile weszło ile wyszło, ile zostało przekazane do utylizacji, ile przerobiono na kiełbasy.
Sklepy zakończą przetwarzanie starych karkówek, sprawdzi się wielkość rozbioru

Fredek, 2017-03-02 17:40:46



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

jarki

To tak jak zwykle czy w Warszawie czy też w Brukseli  Co by tu jeszcze spie..olić 

arszczecin

Dziś odbyła się podkomisja w sprawie prawa łowieckiego. łączny czas 40 minut? czas podróży 16 . Godzin :P  Najwięcej śniegu u tego...