PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

KOMENTARZE DO TEKSTU:

W brązowym cukrze jest mniej cukru, gdyż ma on sporo zanieczyszczeń i stąd jego brązowy kolor. W cukrze białym zanieczyszczeń jest mniej, a tym samym jest więcej cukru w cukrze. Może jakiś cukrownik wypowie się na temat ilości zanieczyszczeń w cukrach?

Ja, 2017-05-08 17:17:36



BĄDŹ NA BIEŻĄCO


RYNEK, KONTRAKTY, KOMENTARZE


» WSZYSTKIE WYDARZENIA

EKSPERCI FARMERA

OFERTY

TU KUPISZ FARMERA

FORUM FARMERA

jarki

To tak jak zwykle czy w Warszawie czy też w Brukseli  Co by tu jeszcze spie..olić 

arszczecin

Dziś odbyła się podkomisja w sprawie prawa łowieckiego. łączny czas 40 minut? czas podróży 16 . Godzin :P  Najwięcej śniegu u tego...