PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

NAJNOWSZE WIADOMOŚCI

KOMENTARZE

  • modus 2017-11-11 20:01:34
    Mięso czerwone jest RAKOTWÓRCZE SĄ NA TO BADANIA O SZKODLIWOŚCI MIĘSA WOŁOWEGO
  • waldek 2017-09-02 13:35:31
    Byłem ostatnio w Galerii Mokotów w Warszawie i zjadłem steka w jednej z restauracji. Był rewelacyjny, a kelner twierdził, że mięso pochodziło z polskiego stada. Po zjedzeniu czegoś tak dobrego nie dziwi mnie, że zużycie wołowiny wzrasta. Szkoda tylko, że wołowina z mojego "mięsnego" już tak nie smakuje.
  • antur12@op.pl 2017-09-01 16:58:40
    wzrost spozycia wołowiny 0 75% . . . .
  • mil 2017-09-01 14:15:52
    A wszystko to dzięki Jarkowi..;) Wszystko jest pięknie ładnie git malina..
  • karol 32 2017-09-01 11:03:28
    Powód jest jeden :) oferta wołowiny kulinarnej PREMIUM z bydła mięsnego jest coraz bardziej dostępna, konsument szuka dobrej jakości a nie odpadów wołowych z supermarketów

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 54.81.0.22
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin serwisu

Zgłoś swoje propozycje zmian!


Dziękujemy za współpracę!