Menu

Konferencja Branży Mięsnej „Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami

27-28 lutego 2018  •  Ryn  • 

Zapraszamy do udziału w KONFERENCJI BRANŻY MIĘSNEJ „Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami” – organizowanej przez Związek Polskie Mięso w dniu 27-28.02.2018 w Hotelu ZAMEK RYN. Patronat honorowy nad Konferencją objął Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Główny Lekarz Weterynarii.

Konferencja Branży Mięsnej „Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”

TYLKO DO 15.01.2018 PROMOCJA – 20% na zgłoszenia od ceny udziału w konferencji

ZAKRES TEMATYCZNY PANELI DYSKUSYJNYCH:

jakie wyzwania przynosi branży mięsnej 2018 rok?
czy wegetarianizm może stanowić zagrożenie dla branży mięsnej?
czego w 2018 roku na swoim talerzu będzie poszukiwał ,,Kowalski” – trendy, przewidywania i prognozy
higiena w zakładzie mięsnym – wyzwania i zadania
ASF, ptasia grypa, ubój religijny, guzowata choroba skóry u bydła – przed jakimi zagrożeniami epizootycznymi stanie branża?
ASF – kompartment i kategoryzacja zakładów – postępy?

Szczegółowy program oraz formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie: polskie-mieso.pl

×