PARTNERZY PORTALU
  • partner portalu farmer.pl
  • partner portalu farmer.pl

Forum Rynku Spożywczego i Handlu - bądź na bieżąco!

Forum Rynku Spożywczego i Handlu - bądź na bieżąco!
W poniedziałek 8 listopada rusza Forum Rynku Spożywczego i Handlu

W poniedziałek 8 listopada o godzinie 9.00 w Hotelu Grand Sheraton w Warszawie ruszyło Forum Rynku Spożywczego i Handlu - dwudniowa konferencja z udziałem topowych menadżerów i ekspertów.



Zobacz zakres tematyczny konferencji i potwierdzonych uczestników:

8 listopada 2021 r. | Inauguracja 9.00-11.00 |
Żywność w świecie VUCA: trendy, rynek, prawo  
Ekologicznie = ekonomicznie? Produkcja i produkty w zgodzie z naturą i zero waste 
Które z pandemicznych trendów zostaną z nami na dłużej? 
Czego nauczyła nas pandemia? Odrobione lekcje firm  
Krajowy Plan Odbudowy, Polski Ład i inne legislacyjne rozwiązania – jaki mają wpływ na biznes spożywczy? 
Drożejące surowce i wyższe opłaty + Zielony Ład. Koniec epoki zwiększania wolumenów? 
Opłata cukrowa, podatek od handlu, reklam i opakowań a rentowność firm  
Nowe opakowania. System kaucyjno-depozytowy rewolucją dla firm spożywczych 
 
Rozmowa 1:1 
Piotr Kwiatkowski, prezes zarządu, Credit Agricole Bank Polska SA 
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna, dlahandlu.pl 
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Ryszard Bartosik, sekretarz stanu w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Michal Czerwinski, CEO, Purella  
Maciej Herman, dyrektor zarządzający, Lotte Wedel 
Kacper Nosarzewski, członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF 
Mikołaj Piaskowski, counsel, Baker McKenzie 
Iwona Piasta, członek zarządu, dyrektor Generalna BU Food, Grupa Maspex Sp. z o.o. 
Marek Sumiła, dyrektor zarządzający, Danone i Żywiec Zdrój w Polsce 
Moderacja:  
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna, dlahandlu.pl 
 
Prezentacja opakowań w technologii VR
Rafi Albo, Global Creative Director & Head of Connected Packaging, CCL Label 

8 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
Eksportowa swoboda a polskie sukcesy. Pandemia okazją dla przygotowanych  
Pandemia nie zahamowała apetytu eksporterów. Najbardziej perspektywiczne kierunki sprzedaży 
Protekcjonistyczne zaczepki – skala problemu i oczekiwane reakcje polityków 
Trzy kwartały o brexicie. Praca w erze ceł i nowych kosztów 
Polskie regulacje a produkcja żywności za granicą. Podatki i opłaty wpłyną na konkurencyjność firm na rynku zewnętrznym? 
USA, Azja, Afryka – eksportowy „dream” czy realne plany polskich eksporterów? 
 
Prezentacja:  
Pandemia nie zahamowała apetytu eksporterów. Najbardziej perspektywiczne kierunki sprzedaży. 
Jakub Olipra, starszy ekonomista, Credit Agricole Bank Polska SA 
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Małgorzata Cebelińska, dyrektor handlu, SM Mlekpol 
Jan Kolański, prezes, Colian 
Jakub Olipra, starszy ekonomista, Credit Agricole Bank Polska SA  
Monika Piątkowska, prezydent, Izba Gospodarcza Handlowców, Przetwórców Zbóż i Producentów Pasz 
Krzysztof Urbanek, dyrektor handlowy, Bracia Urbanek 
Karolina Zajezierska, dyrektor komercyjna, Nowel Sp. z o.o. 
Marcin Zieliński, dyrektor ds. rozwoju, Makarony Polskie SA 
Moderacja:  
Adam Tubilewicz, zastępca redaktora naczelnego, portalspozywczy.pl  
 
8 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi  
Automatyzacja i robotyzacja – must have branży spożywczej 
Niskie zużycie energii, odzysk chłodu/ciepła, biogaz, fotowoltaika – ekologiczne inwestycje w zakładach 
Jak mądrze oszczędzać na ekologii? 
Nowe zasady produkcji a zmiany w produktach i opakowaniach 
Sztuczna inteligencja i digitalizacja w zakładach spożywczych 
Nowe technologie dla nowych pracowników. Jak zmiany w zakładach przekładają się na potrzeby kadrowe firm? 
Sprawniej, szybciej, wydajniej – rola logistyki wewnętrznej 
 
Prezentacja
Karol Krowiak, Menager Rozwoju Rynku FMCG, Region Europa Środkowo-Wschodnia, Mitsubishi Electric Europe B.V. (Sp. z o.o.) 
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Zbigniew Groszyk, wiceprezes zarządu, SM Mlekpol 
Sylwia Jurys, dyrektor zarządzający regionu: kraje Nordyckie, Polska, Rosja, SIG Combibloc 
Piotr Kasperuk, Business Development Director Poland, Czech Republic, Hungary & Slovakia, CCL Label 
Ireneusz Kozber, dyrektor logistyki, PPHU Millano Sp. z o.o.  
Karol Krowiak, Menager Rozwoju Rynku FMCG, Region Europa Środkowo-Wschodnia, Mitsubishi Electric 
Bartosz Półgrabia, wiceprezes zarządu, Pamapol SA 
Jacek Punda, Senior Account Manager, Infor 
Kamil Rabenda, prezes, Soligrano 
Moderacja:  
Jacek Ziarno, redaktor naczelny, Magazyn Gospodarczy Nowy Przemysł 
 
8 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 |
Konsolidacja: Postpandemiczny rachunek zysków i strat  
Czy dopiero 2022 przyniesie ożywienie w fuzjach i przejęciach? 
Nieoczywiste przejęcia. Jakich ruchów nie spodziewa się rynek? 
Gracze spoza UE zainteresowani polskim rynkiem żywności – dlaczego? 
Polskie firmy a ekspansja zagraniczna – jakie kierunki? Wyzwania 
Firmy rodzinne – kiedy nastąpi konsolidacyjny boom? 

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Ludomir Biedecki, radca prawny, partner, Kancelaria Noerr 
Tomasz Pietrzak, członek rady nadzorczej, Okechamp SA, Senior Vice-President, Cornerstone Investment Management 
Piotr Grauer, dyrektor, Deal Advisory, Zespół Fuzji i Przejęć, KPMG w Polsce 
Michał Lasocki, prezes, Intenson Europe 
Marek Piątkowski, prezes zarządu, ZPC Otmuchów 
Tomasz Stamirowski, partner zarządzający, Avallon 
Moderacja:  
Olimpia Wolf, dziennikarz, PortalSpozywczy.pl 
 
8 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 |
Cyrkularny świat, cyrkularny biznes, cyrkularny handel  
Rozwój firm w duchu zrównoważonego rolnictwa: idee, modele, wyzwania 
Społeczna odpowiedzialność w miejsce marketingu – nowa rola biznesu? 
Proklimatycznie, zielono, prospołecznie – zmiana, która dzieje się dziś 
Europejskie rolnictwo pod presją Zielonego Ładu. Jakich zmian (nie) spodziewają się firmy? Ile będzie kosztował? 
Cyrkularny obieg: nowe podejście do zasobów, produktów i opakowań 
Nowe przykazania: niemarnowanie żywności, wody i energii 
 
Prezentacja:  
Roman Postl, VP, Head of Business Unit East Central Europe, TOMRA
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Adam Baucza, prezes zarządu, Fundacja Terra Nostra 
Anna Dębicka, dyrektor, MSC Polska i Europa Centralna 
Andrzej Gantner, wiceprezes zarządu, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców 
Bogusław Kowalski, prezes, Graal SA 
Adam Kopyść, członek zarządu, Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP” 
Marcin Poniatowski, członek zarządu, Lewiatan Holding SA  
Maciej Ptaszyński, wiceprezes, Polska Izba Handlu 
Jakub Tyczkowski, prezes zarządu, Rekopol Organizacja Odzysku Opakowań SA 
Moderacja:  
Kalina Olejniczak, redaktor, PortalSamorzadowy.pl, WNP.PL 
 
8 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 
Cyfrowa transformacja branży FMCG  
Digital Company: zarządzanie, procesy biznesowe, rynek, produkt 
Znaczenie informacji cyfrowej dla rozwoju firmy i rynku 
Fabryka w trybie zdalnym. Nowe formy wsparcia produkcji  
Dane – nowe złoto. Jak umiejętnie z nich korzystać?  
Handlowe wyzwania _ wsparcie procesów sprzedaży 
 
Prezentacja:   
Karolina Karolczak, Partnership & Procurement Director, Sodexo Benefits and Rewards Services Polska
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Marcin Czarnecki, prezes zarządu, Bakalland SA 
Karolina Karolczak, Partnership & Procurement Director, Sodexo Benefits and Rewards Services Polska 
Urszula Kłosiewicz-Górecka, starszy analityk, Zespół Foresightu Gospodarczego, Polski Instytut Ekonomiczny 
Robert Kremser, Business Development Director, Dun & Bradstreet Europe 
Jaromir Paszek, Sales Manager, IFS Poland  
Krzysztof Ślęczka, Consumer Goods & Services Clients Cluster Lead, Accenture Polska  
Moderacja:  
Paweł Szygulski, redaktor, WNP.PL 

8 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 | 
Mięso w sieci wyzwań  
Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków 
Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań 
Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja? 
Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu 
 
Rozmowa 1:1 
Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni  
Adam Tubilewicz, zastępca redaktora naczelnego, portalspozywczy.pl 
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Michał Bitner, koordynator zarządu, Indykpol SA 
Tomasz Brus, członek zarządu, SuperDrob SA 
Tomasz Brandt, dyrektor komercyjny, Madej Wróbel Sp. z o.o. 
Jolanta Ciechomska, kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego 
Łukasz Dominiak, dyrektor ds. Public i Government Relations, ANIMEX Foods Sp. z o.o. 
Katarzyna Gawrońska, dyrektor generalna, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz 
Moderacja:  
Adam Tubilewicz, zastępca redaktora naczelnego, portalspozywczy.pl 
 
8 listopada 2021 r. | 15.30-16.45 | 
Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów  
Dział R&D – nowe serce zakładu spożywczego 
Lokalnie, prosto z farmy, pod nazwiskiem – koniec z anonimowymi produktami 
Specjalnie dla Ciebie – personalizacja produktów spożywczych 
Kreowanie nowych produktów na nasyconym rynku. Polska scena start-upowa w branży spożywczej 
Sprzedażowa moc z social mediów. Jak współpracować z influencerami? 
Postcovidowy konsument na zakupach – jak go zainteresować 
 
Cykl wystąpień:  
Iga Czubak, CEO, Roślinny Qurczak 
Katarzyna Młynarczyk, Digital Marketing Lead, COO, Socjomania, Co-Founder, Rebread 
  
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni: 
Iga Czubak, CEO, Roślinny Qurczak 
Artur Gajewski, dyrektor marketingu i R&D, Purella 
Krzysztof Klincewicz, profesor, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski, kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 
Anna Mirek, radca prawny, senior associate, Kancelaria Noerr 
Katarzyna Młynarczyk, Digital Marketing Lead, COO, Socjomania, Co-Founder, Rebread 
Marian Owerko, przewodniczący Rady Nadzorczej, Bakalland SA 
Moderacja:  
Piotr Grabowski, współzałożyciel, FoodTech.ac 
 
8 listopada 2021 r. | 15.30-16.45 | 
Wyzwania dla branży alkoholowej  
Co piją Polacy? 
Siła tradycji i nowych zwyczajów 
Sprzedaż alkoholu w zdigitalizowanym świecie 
Wpływ podatków na rozwój branży  

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Mariusz Glenszczyk, prezes zarządu, TiM SA 
Bartłomiej Morzycki, dyrektor generalny, Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego w Polsce – Browary Polskie
Janusz Palikot, prezes, Manufaktura Piwa Wódki i Wina SA, Tenczyńska Okovita SA 
Anna Sułek, dyrektor zarządzająca, Kondrat Wina Wybrane 
Marek Sypek, prezes zarządu, Stock Polska Sp. z o.o. 
Moderacja:  
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl  
 
8 listopada 2021 r. | 15.30-16.45 |
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja  
Odpowiedzialna konsumpcja, etyczne aspekty – co skłania konsumentów do sięgania po roślinne produkty? 
Szybko, łatwo, zdrowo, roślinnie – czego oczekuje konsument? 
Młodzi wizjonerzy kontra doświadczeni gracze w walce o roślinne podium 
Rynek żywności roślinnej w sieci unijnych regulacji  
 
Rozmowa 2:1 
Rafał Czech, założyciel, Bezmięsny 
Igor Sadurski, założyciel, Bezmięsny 
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl  
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, HORTIMEX 
Joanna Rewaj, Strategy & Innovation Associate Director, Dragon Rouge 
Agnieszka Szymecka-Wesołowska, wspólnik, współzałożycielka, Centrum Prawa Żywnościowego A. Szymecka-Wesołowska, D. Szostek Sp.j. 
Marcin Tischner, Corporate Engagement & Sustainability Specialist, ProVeg Polska 
Katarzyna Zgieb, starszy menedżer ds. żywienia i rozwoju jakości, Jerónimo Martins  
Moderacja:  
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl  

19.00 Gala | Gala wręczenia nagród Food&Retail Awards oraz Certyfikatów Dobry Produkt  
 
9 listopada 2021 r. | Inauguracja 9.30-11.00 | 
Nowa przyszłość handlu  
Handel w czasach gospodarki obiegu zamkniętego i zero waste 
Czego oczekuje nowy konsument? 
Sklep przyszłości potrzebny dziś 
Oferta odporna na zmiany – żelazny asortyment, nowe kategorie  
Po pierwsze nie szkodzić – rozporządzenia a zdrowa działalność 
Na podatkowym sygnale – nowe daniny i ich konsekwencje 
Siódmy dzień tygodnia – czy jest realna szansa na powrót handlowych niedziel? 
 
Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Witold Baran, dyrektor działu handlowego, Netto Polska 
Tomasz Chróstny, prezes, Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów 
Katarzyna Konkel, socjolożka, CEO, Omnisense 
Daniel Maryjosz, menedżer, PwC Polska 
Krzysztof Pawiński, prezes zarządu, Grupa Maspex Sp. z o.o. 
Anna Sapota, wiceprezes ds. relacji rządowych dla Europy Środkowej i Północnej, TOMRA 
Moderacja:  
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna, dlahandlu.pl 

9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
Power of e-Commerce  
Liderzy online’owej rewolucji 
Kierunki zmian i trendy w e-commerce 
Konsument 5.0 – nawyki zakupowe online 
Cena kontra wygoda – na co postawią Polacy? 
Zakupy dla siebie czy dla planety – wyzwania zero waste 
Zielona transformacja w logistyce i opakowaniach 
Dostawa jest królem, czyli jak wyprzedzić oczekiwania konsumentów 
Dostawa w godzinę – ze sklepowej półki pod drzwi klienta, czyli dark stores debiutują 

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Jakub Jurkowski, dyrektor handlowy CEE, JOKR Poland Sp. z o.o. 
Maciej Kroenke, partner, PwC Polska  
Andrius Mikalauskas, CEO, Barbora Polska 
Jacek Palec, prezes zarządu, Frisco SA 
Michał Samborski, Head of Development, Panattoni Europe 
Marcin Trepka, partner, Baker McKenzie 
Przedstawiciel: Nice to Fit You  
Moderacja:  
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna, dlahandlu.pl  
 
9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy  
Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy? 
Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu 
„Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny 
Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec? 
Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa 
 
Cykl wystąpień: 
 
Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?  
Rozmowa 1:1  
Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego 
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Zrównoważone praktyki dla gastronomii - projekt Kierunek Restauracja Przyszłości
Rozmowa 2:1 
Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości 
Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Boom na food delivery i dark kitchen 
Rozmowa 1:1  
Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang  
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
„Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny 
Rozmowa 1:1  
Robert Sowa, restaurator  
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa? 
Rozmowa 1:1 
Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
Formaty na fali – czy pandemia wykreowała nowych liderów handlu?  
Dyskonty i supermarkety na fali, wszyscy liczący się gracze z ofertą omnichannel 
Czy sklepy convenience nadal mogą liczyć na klientów impulsowych? 
Gdzie teraz (nie) chodzi klient trafficowy? 
Parki handlowe – wygodna i bezpieczna alternatywa dla dużych obiektów 
Asortyment na fali, żelazne wsparcie sprzedaży 
E-commerce w natarciu - zmiany na rynku magazynowym 

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Karol Kamas, dyrektor marketingu i rozwoju, Sodexo Benefits and Rewards Services Polska Sp. z o.o. 
Oleksander Koliakin, dyrektor generalny ds. rynku detalicznego na Europę Środkowo-Wschodnią, Grupa Shell  
Pedro Martinho, członek zarządu, Grupa Eurocash 
Szymon Mordasiewicz, dyrektor komercyjny panelu gospodarstw domowych, GfK Polonia 
Katarzyna Pyś-Fabiańczyk, Head of Industrial Services Hub, Savills 
Jerzy Roguski, dyrektor ds. komercyjnych i rozwoju handlu, Żabka Polska 
Moderacja:  
Olimpia Wolf, dziennikarz, PortalSpozywczy.pl 
 
9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 | 
Handel nowej ery, czyli RetailTech  

Technologiczny blitzkrieg (automatyzacja, cyfryzacja, robotyzacja obsługi klienta) 
Customer experience w cyfrowym świecie  
Sklep przyszłości – bezpieczny, dobrze zatowarowany, bezkontaktowy 
Migracja do e-handlu B2B i B2C 
Bezgotówkowo i cyfrowo – wpływ digitalizacji na płatności i rozliczenia 

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Mateusz Cacek, wiceprezes zarządu, Sfinks Polska SA 
Artur Kowalski, kierownik projektu, ZINU SHOP  
Michał Krowiński, współzałożyciel, dyrektor operacyjny, LISEK.APP 
Marcin Kuśmierz, prezes zarządu, Shoper SA  
Adrian Piwko, prezes zarządu, Pora na Pola 
Moderacja:   
Małgorzata Burzec-Lewandowska, redaktor naczelna, PropertyDesign.pl, zastępca redaktora naczelnego, PropertyNews.pl 
Robert Posytek, redaktor naczelny, PropertyNews.pl, zastępca redaktora naczelnego, PropertyDesign.pl 
 
9 listopada 2021 r. | 13.30-15.00 | 
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy | Elastyczni dostawcy.  
Hyde Park HorecaTrendsTalks  
Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy 
Boom na food delivery i dark kitchen 
Rynek kawiarni w pandemii 
Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii 
Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa 
 
Cykl wystąpień: 
 
Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 
Grzegorz Kłos, prezes zarządu, EdRed 
Norbert Redkie, CEO & non-executive Head Chef, Grupa Warszawa 
Moderacja:  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
Rynek kawiarni w pandemii
Rozmowa 1:1  
Łukasz Mrowiński, CEO, Etno Cafe  
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
Rozmowa 1:1  
Zenon Badyra, dyrektor sprzedaży Foodservice, Transgourmet Polska Sp. z o.o. 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Hyde Park HorecaTrendsTalks 
cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa/ w ramach podsumowania dwóch części HorecaTrendsTalks
 
Krzysztof Cybruch, inicjator Targu Śniadaniowego 
Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego 
Malka Kafka, założycielka, TelAviv Urban Food 
Moderacja:  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl  
Anna Wrona, dziennikarz, PortalSpozywczy.pl; horecatrends.pl 

WIĘCEJ NA FRSIH.PL.



Podobał się artykuł? Podziel się!
×

WSZYSTKIE KOMENTARZE (0)

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 3.81.89.248
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

KONTAKT24

Widziałeś, słyszałeś coś ważnego? Byłeś świadkiem niecodziennego wydarzenia? Napisz do nas! Opublikujemy, zainterweniujemy, pokażemy całemu światu. Jesteśmy dla Was 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu.

DODAJ PLIKI

Kliknij lub przeciągnij pliki z dysku i upuść. Max. rozmiar pliku 4 MB.

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.