PARTNERZY PORTALU

Komentarze do tekstu:

Doskonalenie produkcji zwierzęcej

Komentarze 4

user Rolnik Mazowieckie 2021-07-11 16:46:07
Postęp w genetyce trzody skansen.
Zgłoś
user Marta 2021-07-12 08:32:08
Nie zgadzam się z Tobą. Średnia mięsność tuczników wzrosła z 44% do 59%, świnie są chude, bardzo szybko przyrastają (przyrosty dobowe ponad 1000 g) przy zużyciu paszy poniżej 2,5kg/kg przyrostu. Ale ten, kto nie kontroluje swego stada, niestety, tego nie wie.
Zgłoś
user Rolnik Mazowieckie 2021-07-12 10:26:52
Powiedz jaka rasa rodzima?
Zgłoś
user Marta 2021-07-12 15:16:34
Proszę spojrzeć na stronę POLSUS, są wyniki ras hodowanych w Polsce za 2020r.
Zgłoś