PARTNERZY PORTALU

Komentarze 3

user kot 2013-02-19 14:21:59
Dla restauracji lub baru, nie może być tak, że surowce i półprodukty można stosować tylko do końca terminu ważności. To podroży koszty produkcji. W związku z tym restauratorzy i właściciele kebabów postulują, aby dozwolone było serwowanie klientom potraw zrobionych z przeterminowanych produktów żywnościowych aż do wyczerpania zapasów! (ale nie dłużej niż przez 12 miesięcy) Ludzie! czy wy naprawdę kupujecie ś.o.r. z takim nadmiarem, że macie taki problem?
Zgłoś
user Zdroworozsądkowy 2020-08-16 09:43:13
XD czy ty właśnie porównałeś np roundup do jedzenia i to jeszcze w kwestii przeterminowania powodzenia w jedzeniu glifosatu xD
Zgłoś
user A.Krzak 2013-02-18 07:21:53
Biurokraci nas wykończą!
Zgłoś