PARTNERZY PORTALU

Komentarze 4

user jarki 2013-05-05 20:09:11
koledzy to nie tak porządek musi być przecież to jest żywność !!! jeśli chcemy konkurować to tylko JAKOŚCIĄ
Zgłoś
user jach 2013-05-05 19:31:37
komentarz @emeryt wyjaśnia wszystko.Tylko naszym władzom żadne fakty nie dają nic do myślenia. Olać rząd, który potrafi tylko mnożyć podatki i dusić obywatela.
Zgłoś
user emeryt 2013-05-05 15:46:21
Kontrole Inspekcji Weterynaryjnej będą skutkować kolejnymi plajtami naszych nowoczesnych zakładów miesnych, których produkcja jest bardzo konkurencyjna dla tych z Zachodniej Europy. Stąd takie zlecenia na naszych. Byłem w Wlk. Brytanii i pracowałem kilka lat w zakładzie mięsnym. Bród, smród, przerabianie zwrotów z sieci handlowych i brak choćby sporadycznych kontroli sanitarnych. Wodę do mycia sprzętu czy posadzek wolno używać tylko pod koniec 10-godzinnej zmiany produkcyjnej. Ale to kraje starej Unii, więc co im wolno to nam nawet pomyśleć nie wolno.
Zgłoś
user kominiarz 2013-05-02 20:30:57
Zakład zaorać. Inaczej zmieni swoją nazwę i dalej będzie to samo .
Zgłoś