PARTNERZY PORTALU

Komentarze 3

user Żubr 2013-12-05 17:33:04
Na pewno nie jemy mniej chleba. Parę lat temu była na gminę jedna dwie piekarnie. Dziś jest kilka i wszystkie mają zyski. Na pewno są przy dzisiejszej technice wypiec parę setek szt chleba więcej niż stare tradycyjne piekarnie za 8 godz pracy.Niech nie dodają ulepszaczy tylko więcej mąki i chleb będzie o niebo smaczniejszy.
Zgłoś
user Mika 2013-12-05 16:23:13
Może gdyby producenci chleba byli zobowiązani podawać na etykiecie zawartość procentową mąki (jak to jest na wędlinach), to konsument wybierałby świadomie "lepszy" wyrób - bez dodatku gipsu, polepszaczy, spulchniaczy itp.
Zgłoś
user jarki 2013-12-05 12:39:07
ciekawe dlaczego ''wybierają pieczywo słabej jakości''? swoją drogą pieczywo z tych najlepszych piekarni to jak wędlina z tych cudownych zakładów smakuje jak ta folia w której jest zapakowany
Zgłoś