PARTNERZY PORTALU

Komentarze 2

user STANISŁAW 2013-12-23 13:00:00
-- nowe odmiany są bez smaku i od 1997 r i na całym świecie powraca się do ,,starych gatunków ,, -- dlaczego ? są smaczniejsze ,odporne na choroby i przemarzanie, na suszę ,mają głębszy system korzeniowy , czyli średnio pienne i wysokopienne ,,karłowate nieudane ,,obcina się gałęzie tak samo jak w karłowatych ,dawniej nie obcinano , i dla sadowników opracowałem biologiczne opryski ,skuteczne i technologię ,aparaturę na majowe przymrozki ,, do dyrektyw nauka wniosła ,,, wdrożenie starych gatunków ,, to są środki na medycynę nową i są olbrzymie największe środki ,TO DLA POWIATU KTÓRY PRZYGOTUJE PRODUKTY -- to przyspieszenie gojenia złamań ,,czyli regeneracja ,,nazywa się metoda - DIZIRUCI -TERAPIA i POTRZEBNY REGION -- NA CENTRUM NAUKI ŚWIATOWEJ to finansuje nauka w całości ,,
Zgłoś
user Roch 2013-12-12 18:42:07
I co z tego jak te nowoczesne odmiany w ogóle nie mają smaku według mnie
Zgłoś