PARTNERZY PORTALU

Komentarze do tekstu:

Kiełbasa wędzona kontra farbowana

Komentarze 5

user ukasz 2014-01-17 16:44:56
he he z tym farbowaniem to mi sie przypomniał fil pod tytułem "skrzydełko czy nóżka" z louis de funes w roli głównej polecam ten film
Zgłoś
user inż. rolnik 2014-01-16 12:13:48
Moje zdanie na ten temat jest takie: Polskie wyroby są w Europie i w Świecie smakowo konkurencyjne. Spece Unijni będą tak robić, żeby coś tam wyszukać i niszczyć nasze produkty eliminować z rynku naszych producentów..... Uważam, że jeżeli rzeczywiście normatywy dymowe są przekroczone; to należy po prostu je obniżyć.... A z bejcowaniem dajmy sobie spokój..... Ja takiej wędliny na pewno nie kupię......
Zgłoś
user wiedźma 2014-01-16 05:31:59
Nie rozumiem, jak ta sama substancja może byc bardziej szkidliwa w mięsie i karpiu niż w małżach i szprotach. Widać rządy i parlamentarzyści z innych krajów umieją zadbać o swoich ludzi, tylko u nas jak zwykle nie widzą dalej niż czubek własnego nosa. A i to niezwykle rzadko - na ogół ich zasięg to własna kieszeń.
Zgłoś
user mada 2014-01-15 21:27:29
Pomalować to oni sobie mogą własne kiełbaski,może jak będą czarne to będą mieli większe :)
Zgłoś
user Joszko 2014-01-15 11:16:11
Chemia be, dym be, to co jest niby leprze skoro ludzie wędzą od wieków? Pewnie ktoś dostał w łapę i zrobił się zakaz bo unia nie mogła sprzedać własnych wyrobów bo nasze leprze były :)
Zgłoś