PARTNERZY PORTALU
partner portalu farmer.pl partner portalu farmer.pl

Komentarze do tekstu:

Obornik pasteryzowany

Komentarze 6

user henryk 2015-11-01 19:36:38
no przecież nikt ci nie broni produkować własne gówno-pozdrawiam
Zgłoś
user Wnuk Rolnika 2015-10-19 23:46:57
Nie trzeba. Mamy lepszy, sterylny, bez Salmonelli, Escherischia Coli i patogenów, oraz o zawartości związków nawozowych dostosowanej do indywidualnych potrzeb rolnika, znacznie, ale bardzo znacznie tańszy od holenderskiego i absolutnie nie śmierdzący, wprost przeciwnie, pachnący i rewitalizujący glebę, oraz stosowany systematycznie, pozwalający osiągnąć zawartość próchnicy w glebie powyżej 3,5%. Tylko to jest nasz, polski, a nie zagraniczny. U nas w Polsce wszystko co zagraniczne jest lepsze, bo zagraniczne i droższe. Nie ma chętnych do podjęcia produkcji. Możliwa jest w każdej skali: sposobem gospodarczym, w dużych gospodarstwach wielkotowarowych, a także w małych, średnich i dużych przedsiębiorstwach. Nie trzeba wozić g.wna z Holandii.
Zgłoś
user Mały hanys 2015-10-19 23:10:24
Co jak co, ale nie dość że z Holandii to jeszcze wygląda jak zioło...
Zgłoś
user obserwator 2015-10-19 21:30:54
Kto wam broni pasteryzować obornik w parniku? Będziecie się babrać we własnym g... :)
Zgłoś
user smoku 2015-10-19 16:28:08
a ile tona tego sproszkowanego gówna kosztuje?
Zgłoś
user ppp 2015-10-19 14:05:35
no to ja już sam nie wiem jak może być u nas dobrze jak ju gó....o z Holandii się sprowadza??
Zgłoś