PARTNERZY PORTALU

Komentarze 10

user Józef 2017-01-06 19:47:13
Kaziu, gdzie podziały się kabanosy, które przy złamaniu trzaskały?
Zgłoś
user Jan 2016-12-15 15:24:15
Co on pieprzy.....
Zgłoś
user onn 2016-12-13 15:30:49
Tylko kiedyś kiełbasa smakowała jak kiełbasa, a nie jak plastelina. Znawca ciekawe czy wie z czego się to wszystko robi teraz.
Zgłoś
user PO 2016-12-12 19:33:01
Udało się mu za gierka, bo za Gomułki to by z nim postępiono jak ze Stanisławem Wawrzeckim, i bandycki sędzia Romanem Kryże
Zgłoś
user Adaś 2016-12-12 18:58:20
To przeczytajcie sobie etykiety ile teraz jest mięsa w wędlinach. Właśnie robię wędlinę domową. Mój wyrób to 0,65 kg wędliny z 1 kg mięsa. Żadnej chemii prócz soli kamiennej i pieprzu :)
Zgłoś
user jk58 2016-12-12 17:42:22
SZkoda,tylko można z żalem pospominac te czasy-a jaka refleksja czy kiedys będzie się produkowac takie swinie.
Zgłoś
user Abyl 2016-12-12 16:40:44
Cała prawda o Polskiej zdrowej żywności masowej. Na szczęście są jeszcze małe lokalne masarenki.
Zgłoś
user ixipixidixi 2016-12-12 14:02:45
Własnie kilka dni temu otwarto Biedronke we wsi i gminie o liczbie ludzi ok 7500szt. Ludzie na łeb dostali.... , w okolicznych sklepach Dino, Lewiatan , i paru innych sklepikach pusto ....brak ludzi!!! W ladzie pakowane próżniowo duńskie świnie!!!! A żryj ta te świnie ale.... i leć ta zaraz do apteki .... Taka parówkę jak ja kupuje od rzeźnika to wy na oczy nie widzieli..... w Biedronce
Zgłoś
user inż 2016-12-12 13:35:43
"Jak Pan ocenia obecną sytuację w branży mięsnej? KS: Proszę pana, skoro teraz co drugi kotlet na polskim stole jest z importu, to trudno mówić o polskim produkcie. Importujemy warchlaki i żywiec wieprzowy i nie jest to dobre." Amen.
Zgłoś
user Szymek 2016-12-12 13:32:29
a ja ze szwagrem takie robię wyroby, że mucha nie siada. a miastowe niech jedzą masowe produkty, przynajmniej mniej emerytów będzie...
Zgłoś