PARTNERZY PORTALU

Komentarze 5

user Klient 2017-03-05 20:56:12
Zdrowa polska żywność w reklamie i na wystawach
Zgłoś
user Mistrz 2017-03-05 18:37:33
Poszaleli, nie dość że żywność coraz to gorszej jakości, to jeszcze na lata zniszczą strukturę gleby chemikaliami. Dla zwykłego zjadacza chleba, trudniącego się pracą na roli liczy się tylko ilość zebranego ziarna z działki. Pozostałe kwestię nie zaprzątają mu główki, on ma kasę z sprzedaży, a konsument w markecie tanie barachło czyt, zamrożone ośmiorniczki. tfu III RP.
Zgłoś
user Zdenek 2017-03-05 11:29:24
Herbicydy i regulatory wzrostu pH ok. 5 Fungicydy coś czytałem że wystarczy między 7-6 A jeżeli chodzi o temperaturę to najważniejsze żeby latem lodu nie lać
Zgłoś
user rolnik 2017-03-05 09:49:15
wie może ktoś jakie powinno być PH wody do herbicydów, fungicydów itd. i jak temperatura wody?
Zgłoś
user z.. 2017-03-05 08:54:19
Nie po mojemu....najpierw dodaje się kondycjoner - no dobra, potem podaje się nawóz ....jeśli w wieloskładniku jest BOR ....reszty już nie lejcie bo pozamiatacie.... BOR na końcu ZAWSZE w jakiejkolwiek postaci. Bywa 9 pomieszanych i jest ok...:) ale z głową...i dobra wodą.
Zgłoś