PARTNERZY PORTALU

Komentarze 11

user Brygada_RR 2019-03-22 08:32:14
I to się nazywa "postęp hodowlany"!!! Jeśli średnio jedno serce ważyło ponad 75 kg, to ile też ważyła średnia belgijska świnka, którą takie "serduszko" napędzało? ;-) Pytanie do "rzundzących": kiedy na uczelniach rolniczych powstanie pierwszy kierunek studiów wyższych o nazwie UBÓJ DROBIU GRZEBIĄCEGO Z PRZEZNACZENIEM NA ROSÓŁ NIEDZIELNY? Rozumiem, że niedługo tylko po ukończeniu takich studiów będzie można sobie ugotować pyszny rosołek z własnej kury?
Zgłoś
user xd 2019-03-21 21:28:25
O co ten szum już dawno to ekolodzy zutylizowali w brzuszkach , oby im to do wielkanocy odbijało sie ,, czkawką,,. Przecież Belgia Barbados oba na B jeden czort a za chwile usłyszymy że to były blondyny z PL .
Zgłoś
user hodowca 2019-03-21 20:30:39
Jak przerabiali koninę na wołowinę to pierwszego dnia okrzyknięto że to na pewno z Polski w efekcie ceny żywca w dół a po dwóch latach śledztwa wykazano że to kręcili Francuzi z Anglikami .Teraz do Polski trafiło odrobaczone mięso a Belgowie udają wariata że nie wiedzą skąd pochodzi a w EU cisza , jedynie wrzaski i toczymy otwartą wojnę z Czechami o wołowinę zdrową ale nie humanitarnie ubitą . Jak tak dalej pójdzie to kangur zakaszla na drugim krańcu ziemi , orzekną ze ma śmiertelnego wirusa a w Polsce spadną ceny żywca każdego rodzaju ,
Zgłoś
user Młody 2019-03-21 20:29:11
Grunt że promocja będzie i szybko się rozejdzie
Zgłoś
user maxio 2019-03-21 19:38:53
a jednak z Belgi ,,specjalne zagrania żeby Belgom się nie oberwało i nie było szumu ,,a propos ...panie,, miasto,, smacznego ...
Zgłoś
user Cezio 2019-03-21 19:34:40
Część zakwestionowanej partii ale jaką część? 5kg 50dkg poproszę konkrety Pytanie do GLW
Zgłoś
user Biała 2019-03-21 19:32:47
Właśnie tak w Polsce dba się o bezpieczeństwo żywnościowe konsumentów. ...tak profesjonalnie podchodzą fo pracy że nawet nie wiedzä jaki syf i skäd sprowadzają..
Zgłoś
user Ben Gold 2019-03-21 18:51:06
@Konsumen gdzie jesteś? Jak Ci smakowało to mięso? Wszak wolisz wszystko byle nie od Polskiego rolnika? Jak żołądek już przetrawił? Bu ha ha ha ha
Zgłoś
user Tomasz 2019-03-21 19:55:54
chyba jednak nie przetrwał bo cisza
Zgłoś
user Ceres 2019-03-21 17:46:32
Ile waży serce świni? Bo jeśli nawet dwa kg to mówimy o ok 4500 szt. To są poprostu jaja???!!!
Zgłoś
user Marcin 2019-03-21 17:13:52
To już są jaja. To nawet nie wiedzą skąd mięso przyjeżdża? To już nawet niech będzie Barbados byle nie przyznać że z Belgii. Najważniejsze że służby podjęły odpowiednie kroki i to niezwłocznie!!! Dwa czy trzy tygodnie po fakcie. Promocja w markecie była to teraz mogą sobie interweniować. Najlepiej zakazać importu wieprzowiny z Belgii i dorzucić może Holandię i Danię bo blisko.
Zgłoś