PARTNERZY PORTALU

Komentarze 5

user Tomasz 2020-01-06 21:20:31
Od 30 lat robilismy swoje wyroby ze swoich świń wykarmionych we własnym gospodarstwie z tego co zostawalo ze stołu i resztki produktów mlecznych np serwatki kwaśne mleko pasza że swojego zboża i powiem jedno tradycyjnie eychodowana świnia nie nadaje się na sprzedaż gdyż nikt nie szuka tłustego boczku słoniny na 3 palce, każdy chce w boczku czyste mięso i karkówkę która rozpada się w garnku a takiego efektu nie otrzyma się na świni chowanej tradycyjnie a nie na paszach gotowych. Więc jeśli ten projekt miałby być zrobiony naprawdę dobrze to efektem tego brak rynku zbytu. Mięso takie smakuje inaczej to prawda ale trzeba mieć zęby żeby je jeść.
Zgłoś
user Miki2 2020-01-06 21:51:31
Dziś tradycyjnie znaczy reklamowane po pół roku nadejdzie tzw. Cienie kosztów czyli wygoda i dalej to będzie ścierwo z gobarto itp.
Zgłoś
user Jan 2020-01-07 12:44:43
Kolego mylisz się że jest brak rynku zbytu. Ludzie dzisiaj mają kasę i szukają czegoś innego . Według mnie to jest strzał w dziesiątkę.
Zgłoś
user Rzeźnik amator 2020-01-06 20:39:03
Siłą polskiej wieprzowiny kiedyś była jakość. Dziś dzięki duńskim wynalazkom mamy pseudowieprzowine. Jakość poszła się pierd... do domu uciech.
Zgłoś
user Biała 2020-01-06 19:13:34
aby uzyskać dawny smak wieprzowiny należy hodować polskie świnie a nie zdechlaki z czerwonymi oczami
Zgłoś