W obliczu wycofywania z żywienia bydła pasz pochodzących z surowców genetycznie modyfikowanych, zachodzi konieczność poszukiwania innych źródeł białka i podnoszenia jego wartości.
Co to za innowacja i cudo przyznam sie z zalem sprzedawca z agroloku wcisnal mi protana i aprima zeby zastapic 1 do 1 soje i rzepak standard efekt taki ze spadek wydajnosci ok 10% a w zapewnieniach sprzedawcy miala wyfajnosc wzrosnac 15%
Podziwiam Cie ze im uwierzyles. Na przyszlosc dam Ci rade jak sie robi bo sam lubie eksperymentowac oraz nowosci. Pierwsza partwie chce za darmo, jesli nie pasuje to konczy sie rozmowa i juz jestem pewien ze produkt to wymysl handlowcow i miałbym robic za krolika doswiadczalnego i jeszcze za to placic. Pozdrawiam. Naprawde dziala ten sposob.
A ja podziwiam Pana podejście, ja też chcę na próbę od pana mleko lub mięso, nie zapłacę za zakup ponieważ chciałabym pierwszy raz za darmo, nie chcę również robić za królika doświadczalnego, towar wykorzystam a pan złamanego grosza nie dostanie ponieważ pana produkt mi nie będzie odpowiadał, tak to wszędzie można robić do sklepu jak się idzie to też nikt nie daje za darmo mimo to, że nie będzie po zjedzeniu czy po zakupie odpowiadało.
ZgłośGłówny technolog ds. produktów ZUBR2019-01-15 14:02:23
Panie Łukaszu, komponenty paszowe z linii Protina i Amirap to innowacyjne środki do żywienia zwierząt. Wyróżniają się wyjątkową strawnością i przyswajalnością podstawowych składników pokarmowych (białko, węglowodany, tłuszcz) oraz energii. Dlatego też, ich zastosowanie powinno być poprzedzone precyzyjną optymalizacją całej dawki żywieniowej, uwzględniającej specyfikę danej fermy produkcyjnej.
Więcej na temat technologii produkcji komponentów paszowych Protina i Amirap przeczyta Pan na stronie internetowej fabrykaZUBR.pl.
Jeśli ma Pan jeszcze jakieś pytania, zapraszamy do kontaktu. Numer na infolinię ZUBR to: +48 538 817 106
Komentarze